בשרדלישס

עראייס

על המנגל המשפחתי

עם סימן קריאה! וכל מילה מיותרת!

מצרכים לתערובת הבשר:

10 פיתות (איזה סוג שאוהבים) חתוכות לחצי

1 קילו בשר טחון

20% שומן  ממשקל הבשר

1 בצל גדול  קצוץ (אופצינולי- בצל שטוגן קלות קודם להוסיף לבשר רק כאשר הוא קר שלא יבשל את הבשר)

1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק

1 צרור כוסברה קצוצה דק

3 שום כתוש

1 כפית בהרט

1 כפית כמון 

1 כפית מלח 

1 כפית פלפל

אופן ההכנה:

  1. את כל נמצרכים לערבב (עם הידיים) בקערה
  2. ניתן לתקן טעמים עם התבלינים
  3. את התערובת למלא בחצאי פיתה עד לקו החיתוך ,שייצרב הבשר כאשר הפיתה מונחת על הראש

תערובת נוזלית למריחה על הפיתה רגע לפני שמניחים על המנגל:

1 כפית אורגנו

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

1 כפית  כמון

2 שום כתוש

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

למרוח את התערובת מסביב לכל הפיתה , להניח על המנגל (על האזור עם הבשר) עד צריבה יפה, להפוך לכל צידי הפיתה עד סימני צריבה, לוקח טיפה זמן כי יש צורך שהבשר בפנים יעשה מספיק טוב.

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה