אסייתימרקים

מרק ירקות וטופו

40-50 דק' הכנה מנה עם הרבה חלבון

מרק קל להכנה עם הרבה חלבון , מנת חורף בריאה

מצרכים:

1 בצל גדול חתוך גס
2 קישואים בינוניים חתוך לקוביות בגודל בינוני
2  תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בגודל בינוני
200 גרם אפונה קפואה
300 גרם טופו חתוך לקוביות גסות
3-4 שיני שום חתוכות גס
1.5 ליטר מים רותחים

תבלינים:
 מעט  שמן זית
1 כפית חוויג'
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1 כפית מרק עוף פרווה

אופן ההכנה: 
1. מטגנים את הבצל עם שמן זית כ- 2 דק'.
2. מוספים את שיני השום וממשיכים לטגן כ- 2 דק' נוספות.
3. מוסיפים את קוביות התפוחי אדמה לאחר מכן את קוביות הקישואים ולבסוף את האפונה.
4. לאחר מכן מוסיפים את המים הרתוחים. במידת הצורך ניתן להשתמש ביותר מים.
5. מוסיפים את התבלינים ומערבבים
6. מבשלים 20 דק' ומוסיפים את הטופו ומבשלים עוד כ-15 דק'.
7. טועמים ומתקנים תבלינים.

טיפ: ‏אם המרק יוצא לכם מלוח ניתן להוסיף שני חצאי תפוח אדמה גדול לכמה דקות מה שסופג את המליחות. לאחר טעימה נוספת תוכלו להוציא אותם ולתקן את הטעם.

בתאבון!

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה