דלישסמתכון ב5 דקותמתכוני ילדים

קוביות סלומון שניצל

קל להכנה , המנה לכל ארוחת צהריים

המנה שנחטפת הכי מהר אצל הילדים!

מצרכים:

4  נתחי סלומון  (או לפי מספר הסועדים)

1 חבילה פרורי לחם זהובים (אני מעדיפה של מאסטר שף)

1 לימון חתוך לעיגולים דקים  

3 ביצים

שמן עמוק (4 כוסות שמן בסיר קטן)

תבלינים:

מלח ופלפל לפי טעם

אופן ההכנה:

  1. נשרה את הדגים חצי שעה בלימון (אפשר גם במלח גס אן שניהם יחד)
  2. נחתוך כל נתח סלומון ל- 4 קוביות גדולות (עדיפות לפלט את הדג לפניי )
  3. נטרוף את הביצים ביחד עם התבלינים בקערה אחת ובקערה שנייה נפזר את פירורי הלחם
  4. נשרה את קוביות הדג בביצה ולאחר מכן נעביר אותם לפירורי הלחם (כמו שניצל)
  5. נטגן בשמן עמוק עד שהציפוי משחים

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה