מרקים

מרק אפונה

10 דק' הכנה, 60 דק' בישול ותסיימו את הסיר ביום אחד

אני כבר אחרי קערת המרק השנייה ואתם?

מצרכים:

1 בצל בינוני קצוץ לקוביות

2 גזרים בינונים חתוכים לקוביות קטנות

2 כוסות אפונה קפואה

2 שיני שום קצוצות

2 ליטר מים רותחים

1 צרור פטרוזיליה קצוצה גס

מעט שמן לטיגון

1 כפית שטוחה כמון

1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה

1 כפית שטוחה חוויג'

מעט פלפל שחור

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בסיר את הבצל עד הזהבה
  2. מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים יחד לעוד 2-3 דק'
  3. מוסיפים את התבלינים
  4. מוסיפים את האפונה, מערבבים ויוצקים את המים עד לכיסוי מלא של האפונה (במידת הצורך ניתן להוסיף מים)
  5. מבשלים על אש נמוכה ב-50 דק' עד 60 דק' ובוחשים מדי פעם.
  6. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
סגירה
סגירה