אסייתיצמחוני

מוקפץ טופו

15 דק' הכנה- לאוהבי הטופו

ארוחת ערב בריאה וצמחונית ובלי הרבה זמן הכנה

מצרכים:

1 חבילת טופו 300 גרם (טעם טבעי)

1 בצל בינוני חתוך לרצועות

1 סלסלת פטריות שמפניון

5 ראשי ברוקולי (ניתן קפוא)

6 עגבניות שרי חתוכות לחצאים

1 כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור גרוס

4 כפות קורנפלור

1-2 כפות שמן זית

1 כף סויה

1 כף טריאקי

1 כף צילי מתוק

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הטופו לקוביות ונערבב אותו בקערה ביחד עם הקורנפלור
  2. נחמם מחבת (עדיף ווק) עם שמן זית ונטגן את הבצל מעט (לא עד הזהבה) לערך כדקה
  3. נוסיף את הפטריות ומטגנים עוד 3-4 דק' עד לריכוך
  4. נוסיף את הטופו ונמשיך להקפיץ עוד 5 דק' עד קבלת הזהבה של הטופו
  5. נוסיף את הברוקלי  ונקפיץ עוד 2 דק'
  6. נוסיף את הסויה, הטריאקי והצ'ילי המתוק המלח והפלפל.
  7. נוסיף לבסוף את העגבניות שרי , נקפיץ עוד 2 דק'
  8. טועמים לתיקון טעמים

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה