טבעוניכלליסלטיםצמחוני

סלט סלק ותפוח עץ ירוק בחומץ בלסמי

10 דק' הכנה והמחמאות בדרך

סלט מועדף לשולחן חג ולאניני טעם! אל תכינו אותו כל שבת, תשאירו אותו לאירועים מיוחדים!

מצרכים:

2  תפוחי עץ ירוקים

2 סלקים בינוניים

2 בצל ירוק

1 צרור כוסברה

1/2 כוס שבבי שקדים

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 כפות רכז רימונים

2 כפות חומץ בלסמי

1 שן שום כתושה

2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד

אופן ההכנה:

  1. נחתוך לקערה את הסלק והתפוח עץ לגפרורים דקים
  2. נקצוץ את הבצל הירוק דק ונוסיף לקערה
  3. נקצוץ דק את הכוסברה ונוסיף לקערה
  4. מחממים מחבת , קולים את השקדים עד להזהבה קל, מקררים ומוסיפים לקערה.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים עם מכסה ונשקשק היטב עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל רוטב אחיד. נוסיף את הרוטב לסלט בסמוך להגשה.

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
סגירה
סגירה