דלי פחמימותטבעוניסלטיםצמחוני

קינואה משולבת לבנה ואדומה- מתכון בסיסי

2 דק' הכנה, 30 דק' בישול, מתכון לקינואה בסיסי

מתכון לתוספת מנצחת לכל סוג ארוחה.

לסלט של הבוקר , לעיקרית של הצהריים, וליוגורט בערב.

אני אוהבת להכין סיר ביום ראשון וזה איתי לאורך כל השבוע.

מצרכים

1 כוס קינואה לבנה

1 כוס קינואה אדומה

4 כוס מים חמים

2 כפות שמן זית

תבלינים:

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור טחון

1 כפית כמון  

אופן ההכנה:

  1. בוררים את שתי כוסות הקינואה ושוטפים במים עד שהמים נקיים
  2. בסיר גבוה נחמם שמן זית ונוסיף את הקינואה תוך כדי ערבוב
  3. נוסיף את התבלינים ונערבב
  4. נוסיף את המים החמים  (2 כוסות מים חמים על 1 כוס קינואה) נערבב
  5. נחליש לאש קטנה ונכסה את הסיר למשך 15 דק'
  6. נבדוק שכל המים נספגו והקינואה התבשלה
  7. נכבה את האש ונמתין עוד 15 דק' עם סיר מכוסה

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה