אסייתידגיםצמחוני

סלמון עטוף בשערות קדאיף

15 דק' הכנה ותתחילו להתרגל למחמאות !

רוצים מנה מנקרת עיניים, כזו שתגרום לגיסה לקנא…

אז הנה קיבלתם.

מצרכים לדג:

6  נתחי דג סלמון ללא עור

1 חבילה שערות קדאיף

חצי כוס שמן זית

 1 שן שום מגורדת

2  כפות עשבי תיבול בזיליקום מרווה טימין קצוצים

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית שטוחה פלפל

מצרכים לרוטב:

 5 כפות מיץ לימון

 5 כפות מיץ תפוזים

 1 שן שום כתושה

 1 כף צילי חריף קצוץ דק

חצי כוס שמן זית

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית שטוחה פלפל

אופן הכנת הדג:

  1. מחממים את התנור ל 200 ומרפדים את התבנית בנייר אפיה
  2. מתבלים את הדג במלח ופלפל
  3. מערבבים בקערה את שערות הקדאיף עם השמן זית ומוסיפים שום ועשבי תיבול
  4. מחלקים את שערות הקדאיף ל-6  ועוטפים כל חתיכת דג בשערות הקדאיף
  5. אופים בערך 10-15 דק' עד שהשערות מזהיבות והדג אפוי

אופן הכנת הרוטב:

  1. שמים את כל המרכיבים בסיר על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך (ממוצע כ-10 דק')
  2. מסדרים את יחידות הסלמון העטופות על צלחת הגשה ויוצקים מעליה את הרוטב

** ניתן לפזר מעל פיסטוקים**

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה