אסייתיצמחוני

שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות

15 דק' הכנה מנה מקפיצה בניחוח אסיאתי

בא לכם טעם אסיאתי על השולחן, קבלו מתכון פשוט וקל להכנה שמקפיץ את הארוחה.

מצרכים:

1 שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה

1 בצל בינוני קצוץ

1 סלסלת פטריות שמפניון

2 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב טריאטקי

1 כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור גרוס

חופן שומשום

1-2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת (עדיף ווק) עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה
  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 3-4 דק' עד לריכוך
  3. מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים עוד 2 דק'
  4. מוסיפים את הסויה, הטריאקי ומתבלים עם מלח ופלפל
  5. מקפיצים עוד 3 דק'
  6. טועמים לתיקון טעמים
  7. ממשיכים להקפיץ עוד 5 דק'.
  8. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל חופן שומשום

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button
סגירה
סגירה