פסטותצמחוני

רביולי בטטה בשמנת בטטה ופטריות

20 דק' הכנה למנה זוגית חמה ואוהבת

כמה כיף לסיים יום עמוס ביחד עם הבן/ בת זוג אחרי שכולם ישנים עם מנת רביולי מפנקת וכוס יין לבן. נסו ותבינו.

מצרכים

חבילת רביולי בטטה

1 כף שמן זית

1 בצל בינוני

1 בטטה בינונית

1 סלסלת פטריות שמפניון טריות קטנות

1 טבלית שום כתוש דורות

  • טבליות בזיליקום

1 וחצי מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל לבן טחון

חופן אגוזי לוז טחונים

אופן ההכנה:

  1. נחמם את המחבת עם מעט שמן זית, נחתוך את הצל לקוביות קטנות ונטגן אותו עד הזהבה קלה.
  2. נחתוך את הבטטה לקוביות קטנות ונוסיף אותה למחבת ביחד עם טבלית השום.
  3. נחתוך את הפטריות לרצועות דקות ונוסיף למחבת.
  4. נטגן הכל יחד עד שהבטטה מתרככת במעט כ- 7 דקות לערך על אש גבוהה
  5. נשפוך את השמנת והבזיליקום ונערבב כ- 4 דקות עד שהשמנת תצטמצם.
  6. נכין את הרביולי לפי הוראות הכנה על החבילה
  7. נוסיף את המלח והפלפל לרוטב ונטעם (נתקן אם יש צורך)
  8. נעביר את הרביולי לצלחת ועליו נשפוך את הרוטב.
  9. נפזר מעל אגוזי לוז טחונים
  10. נמזוג כוס יין לבן …

בתאבון !

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
סגירה
סגירה