בשרחגיםמתכוני ילדים

שוואמה הודו ביתית

20 דק' הכנה מנה כמו בשאוורמיה!

מחפשים מה להכניס בפיתה? מתכון לשווארמה אפילו טוב יותר מהשווארמיה!

מצרכים:

1 קילו שווארמה הודו

1 בצל גדול  

2 בצל סגול בינוני

3 כפות שמן זית

1 כף שטוחה מלח

1 כף שטוחה פלפל שחור טחון

1 כף כורכום

1 כף כמון

1 כף סילאן

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. לאחר הפשרת השווארמה נחתוך אותה לרצועות דקות דקות ונשים בקערה
  2. נוסיף את כל התבלינים ונערבב עם היד היטב, ניתן לתערובת להתקרר ולקבל טעמים כשעה בתוך המקרר.
  3. במחבת נחמם 2 כפות מן קנולה ונטגן את השווארמה תוך כדי ערבוב עד החלפת הצבע בממוצע 10 דק'.
  4. לאחר שהשווארמה מוכנה נחזיר חזרה לקערה
  5. נחתוך בצל לרצועות דקות וביחד עם מעט מיץ מבישול השאוורמה נטגן כ- 4 דק'.
  6. נוסיף את השאוורמה חזרה למחבת עם הבצל לעוד 2 דק' תוך כדי ערבוב ונגיש!

בתאבון!

תגיות
הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
סגירה
סגירה