בשרמאפיםסרטונים

לחם ממולא בשר

שעה וחצי הכנה, מאפה לחם לכל אוהבי הבשר בכל צורותיו

מנה משפחתית לאוהבי הבשר והפחמימות. הכמות מתאימה ל-2 לחמים.

מצרכים למילוי:

3 בצל בינוני

2 סלסלות של פטריות שמפיניון

2 פלפל חריף

5 כפות שמן

1 קילו בשר טחון

תבלינים למילוי:

1 וחצי כפית מלח

1 כפית פלפל שחור טחון

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית כמון

מצרכים לבצק הלחם:

1 קילו קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

1כפית מלח

1 כוס שמן

1 וחצי כוסות מים

1 ביצה

חופן שומשום

אופן הכנת המילוי:

1.נתחיל לקצוץ את הבצל והפטריות כמה שיותר דק.

2.בסיר רחב נתחיל לטגן את הבצל עם השמן ולאחר שיזהיב מעט נוסיף את הפטריות ואת הפלפל החריף.

3.נערבב ונוסיף את התבלינים ונמשיך לערבב עד שהפטריות רכות ומוציאות את כל המים שלהן.

4.נוציא את התערובת לקערה.

5.באותו הסיר נשים כף שמן ונתחיל לבשל את הבשר הטחון תוך כדי הפרדת הבשר כל הזמן עם שתי כפות עץ עד שמתקבל בשר שחום.

6.את תערובת הבצל והפטריות נוסיף לסיר עם הבשר הטחון ונתחיל לערבב, יש לטעום ולתקן טעמים עם התבלינים במידת הצורך. נטגן עוד כ- 3 דקות ונוציא את כל התערובת למסננת ונגיר נוזלים וניתן לזה להתקרר.

אופן הכנת הבצק:

  1. בקערת מיקסר נשים את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח ונתחיל לבחוש וללוש
  2. בהדרגה נוסיף את השמן והמים עד קבלת בצק גמיש ואחיד.
  3. ניתן לו לנוח בהתפחה של חצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה נחלק את הבצק לשני עיגולים, נתחיל להשטיח כל עיגול בצק על משטח עבודה ע"י מערוך לעובי 1 ס"מ.
  5. ניקח את מילוי הבשר שלנו ונשים בצידו הימני של הבצק המושטח. נקפל מצד שמאל לימין ומלמעלה ולמטה כמו בצורה של בלינצ'ס.
  6. נשים בתוך תבנית את שני הלחמים שלנו ומעל נבריש בביצה ונפזר שומשום.
  7. נכניס לתוך תנור שחומם מראש על 180מעלות ל-45 דק'.

בתאבון !

סרטון הכנה:

music by audionautix.com

הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button