בשרמאפיםסרטונים

בורקס בשר

שעה הכנה בורקס מבצק עלים

מתכון מנצח לארוחת שישי בצהריים.

מצרכים:

1 קילו בשר טחון

2 כפות שמן

3 שיני שום

 1בצל גדול

1 סלסלה של פטריות שמפיניון

1 בצק עלים

1 ביצה

חופן תבלין זעתר

תבלינים:

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור טחון

1 כפית שטוחה כמון

1 וחצי כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

אופן ההכנה:

נתחיל לקצוץ את הבצל ,השום והפטריות כמה שיותר דק ונטגן אותם עם שתי כפות השמן במחבת, בינתיים בתוך קערה נערבב היטב את הבשר הטחון עם כל התבלינים ולאחר שהבצל במחבת השחים היטב נשים בתוך המחבת את הבשר הטחון המתובל שלנו. על אש בינונית נטגן את הבשר תוך כדי ערבוב. לאחר שהבשר החליף את צבעו נעביר את כל תכולת המחבת לקערת זכוכית ונמתין קצת עד שיתקרר.

נפשיר את הבצק העלים שלנו ועל משטח עבודה נפרוס כל פעם מעט מהבצק ונחתוך למלבן ואת המלבן נחתוך לעוד 3 מלבנים קטנים.

על כל מלבן קטן נשים מעט מהבשר שלנו באמצע, נסגור ונהדק משני צדדי הבצק ונניח בתבנית משומנת. לאחר שהתבנית מוכנה, נקשקש ביצה בתוך כוס ונבריש את הבורקסים שלנו עימה. מעל נפזר זעתר ונכניס לתנור של 180 מעלות למשך של לכ- 20 דק' עד 30 דק' עד שנראה כי הבורקס תפח וזהוב.

בתאבון !

סרטון הכנה:

Music: https://www.bensound.com/royalty-free-music

הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button