
מצרכים:
1 קילו בשר טחון
3 תפוחי אדמה גדולים
1 ביצה
תבלינים:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה לאצבעות ובתוך סיר עם שמן עמוק ומעט מלח גס מכינים צי'פס.
מפשירים את הבשר הטחון ובתוך קערה מערבבים היטב עם התבלינים ויוצרים עיגולים שטוחים בצורת המבורגר. על מחבת צלייה, מטגנים עם מעט שמן כל צד בממוצע 3 דק' עד החלפת הצבע לשחום.
על מחבת שוברים ביצה ומטגנים כביצת עין.
על צלחת הגשה מניחים את הציפס ועליו את קציצת ההמבורגר ועליה את ביצת העין
בתאבון !
סרטון הכנה: