בשרחגיםמתכוני ילדיםסרטוניםעוף

קציצות ברוטב אדום

מתכון קל ופשוט להכנת קציצות עוף

מצרכים לקציצות:

1 קילו עוף טחון (אפשר גם בשר טחון או שילוב של שניהם )

1 בצל גדול

1 מארז כוסברה

 1 וחצי כפית מלח

1כפית פלפל שחור טחון

1 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כוס פירורי לחם

להכנת הרוטב:

2 כפות שמן קנולה

5 שיני שום

2 וחצי כפות רסק עגבניות

2 פלפל צ'ילי חריף

5 כוסות מים חמים

1 וחצי כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

אופן הכנת הקציצות:

שמים בקערה את העוף הטחון לאחר שהפשיר היטב, חותכים את הבצל והכוסברה דק ככל הניתן ומוסיפים לקערה. מערבבים עם היד היטב את כל החומרים יחד ולאחר מכן יוצרים עיגולים של קציצות.

אופן הכנת הרוטב:

בסיר עמוק גדול על אש בינונית שמים את השמן ומטגנים את שיני השום עד שישחימו (ניתן לפרוס את השום לרצועות לא חייב). מוסיפים את רסק העגבניות, פלפל צ'ילי חריף והתבלינים ומערבבים את הכל יחד לספיגת הטעמים. מוסיפים 5 כוסות מים חמים ומערבבים.

כשהרוטב מגיע לרתיחה מוסיפים את כדורי הקציצות ומבשלים כ-40 דק' על אש נמוכה.

בתאבון !

סרטון הכנה:

הצג עוד

מאמרים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Check Also
סגירה
Back to top button